Oscar Stark är entreprenören som driver gerillabyrån Berlingo Media, han är också en LinkedIn-profil som byggt stora delar av sitt personliga varumärke via plattformen. Senast såg ni honom i Draknästet, avsnitt 3, där han pitchade sin idé för investerare och i våras höll han en LinkedIn-föreläsning för alla deltagare i projektet Unga Akademiker. Här ger han er sina bäst tips för att lyckas på LinkedIn!

  1. Connecta, connecta, connecta
    Se LinkedIn som ett event och våga ta kontakt. Säg hej till någon som jobbar inom den bransch du vill ta dig in i eller en person som arbetar på ditt drömföretag.
  2. Fyll din profil med innehåll
    Du kanske inte tycker sommarjobbet på Ica är värt att lyfta fram i ditt CV? Gör det ändå! Lyft alla dina kvaliteter och vad du fått för erfarenheter från respektive sommarjobb eller praktik. Även om erfarenheten inte är relaterad till ditt drömjobb visar ett fyllt CV på driv och engagemang.
  3. Använd emojis för att sticka ut 😍😃👌🏻
    Få din profil att sticka ut genom att synas i mängden. Använd en passade emoji vid ditt profilnamn för att göra att just du syns i flödet för framtida arbetsgivare.